Nautiskelua kotona tai mökillä

Laadukkaat Kirami kylpytynnyrit tarjoavat rentouttavia kylpyjä niin kotipihassa kuin mökkimaisemissa. Erityisesti alkukesän ja syksyn viileät illat ovat täydellisiä hetkiä nauttia paljun lämpimästä vedestä. Mökkiolosuhteissa palju tuo aivan uuden ulottuvuuden rentoutumiseen ja pidentää omalla tavallaan mökkikautta.

Palju täydentää loistavasti mökkipihassa olevaa saunaa jatkaen rentoutumishetkeä pitkälle iltaan. Kirami kylpytynnyrit ovat laadukkaita ja erittäin helppohoitoisia. Ne istuvat tyylikkäästi ympäröivään mökkimaisemaan tai piiloutuvat huomaamattomaksi osaksi terassia.

Kirami palju
Kuva: Kirami

Kirami Original Breezy M CULT-si ST CoalBlack

Helppohoitoinen ja aikaa kestävä malli, jossa tyylikäs harmahtava puupinta. 4-6 henkilölle, joten tämä kylpytynnyri soveltuu vaikka koko perheen kylpyhetkiin.

Kirami Comfort Family L Cube

Hieman isompi malli peräti 6-8 henkilölle. Tässä kylpytynnyrissä on myös integroidut sisäaskelmat, jotka helpottavat altaaseen menemistä.

Kirami Premium Pearly M Cube Copper palju

Kirami Premium Pearly M Cube Copper

Näyttävällä kuparisella pinnalla tyyliltelty kylpytynnyri, joka tuo ripauksen ylellistä ilmettä vaikkapa kaupunkodin terassille.