Kauniit astiat ja keittiötarvikkeet ansaitsevat arvoisensa paikan keittiössä. Huomaamatta sitä tulee liian helposti piilotettua omat lempiastiansa kaappeihin, kun ne kuuluisivat nimenomaan esille tuomaan ilmeikkyyttä ja tunnelmaa keittiöön.

Kaikkea ei tietenkään voi laittaa näytille avohyllyille, mutta tätä vaihtoehtoista tapaa saada astiat osaksi keittiön sisustusta kannattaa kyllä harkita. On kiva nauttia ihanista kuoseista ja astioista muulloinkin kuin kattauksissa.

Tässä hurmaavassa keittiössä Marimekon mustavalkoiset kuosit tuovat rentoa ja kodikasta tunnelmaa tilaan. Retrohenkisen mustan Helkama jääkaapin takaa näkyvä Räsymatto tapetti seinässä on oiva lisä kokonaisuuteen. Samalla se korostaa upeasti tilan mustavalkoista värimaailmaa.

Mustat hyllyt seinällä tarjoavat tilaa valaisimelle eikä syvennys jää siten turhaan käyttämättä. Jääkaapin vierestä paikkansa löytänyt Everyday Design Turku teline toimi säilytyspaikkana vaikkapa reseptilehdille.

Avohyllyllä olevat tavarat nousevat kirjaimellisesti valokeilaan väliseinään kiinnitetyn valaisimen ansiosta. Paitsi että tavarat ovat kauniisti esille niin niitä on myös helppo ottaa hyllyltä päivittäiseen käyttöön. Eli avohyllyköllä on ihan käytännön lisäarvoakin. Halutessa voi vaihtaa esillä olevia astiasarjoja ja näin saa kivaa vaihtelua tilan ilmeeseen.

Katso lisää ja ihastu sisustukseen:
@heididesign79 / IG

Sisustukseen liittyvät tuotteet
Inspiroidu sisustuksista

Olohuoneen tyylikäs vaalea sisustus

Todella tyylikäs ja moderni vaalea sisustus olohuoneessa, josta nousee esiin paljon kauniita yksityiskohtia.

Harmonisen tyylikäs olohuone

Harmosein tyylikäs sisustus olohuoneessa syntyy vaaleista sävyistä ja pehmeistä tekstiileistä.

Talven valo tulvii sisustukseen

Talven valkoinen lumipeite heijastaa ihanasti valoa sisätiloihin ja luo avaruutta sisustukseen.

Upeat maisemat ruokailutilassa

Näissä maisemissa kelpaa istuskella nauttimassa päivällisestä hieman pidempäänkin.