Marimekko Maljakot

Marimekon maljakoita yhdistää herkkä muotoilu, joka korostaa materiaalina käytetyn lasin olemusta. Suurta suosiota nauttiva Urna-maljakko on näyttävä sisustuselementti jo sellaisenaan ja tarjoaa mahdollisuuden monenlaisten koristeasetelmien tekemiseen. Läpinäkyvät eri sävyiset värivaihtoehdot korostavat tyylikkäästi maljakon ilmettä. Hieman samaa tyyliä edustaa Ming maljakko, josta löytyy värivaihtoehdot musta ja valkoinen. Pienemmän Flower maljakot nostavat taas yksittäiset kukkaset ja pienemmät sommitelmat kauniilla tavalla esiin.

Marimekko Tiiliskivi

Armi Ratian vuonna 1952 suunnittelema Tiiliskivi-kuosi tuo hillityn ruutumaisen kuvion tyylikkääksi osaksi sisustusta. Tiiliskivi-sarjan tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä, joilla pystyy kivasti täydentämään sisustuksen värimaailmaa tai tuomaan uuden raikkaan sävyn muuten ehkä hillitymmän väripaletin rinnalle. Tiiliskivi pussilakanat, huopa ja sisustustyynyt sopivat tyylinsä puolesta mukaan melkeinpä mihin tahansa sisustukseen. Mustavalkoinen pyyhelina täydentää loistavasti esimerkiksi modernia kylpyhuonetta.

Marimekko Unikko

Kukkaloistoa ilmentävä Unikko-kuosi yhdistyy edelleen voimakkaasti Marimekon brändiin ja tuotteisiin. Se on säilyttänyt asemansa vahvana osana Marimekon tuotevalikoimaa ja näyttäytyy nykyään verhojen lisäksi erityisesti astioissa ja tyynynpäällisissä. Eri värisillä Unikko-tuotteilla saa tuotua ihanaa energiaa kodin tiloihin. Hillitympi mustavalkoinen istuu hyvin myös ei niin suurelle kukkakuosin ystävälle, esimerkiksi mukeissa kuten Juhla Unikko mallissa. Alla muutamia tämän hetken suosituimpia Unikko-tuotteita, jotka löytävät helposti paikkansa eri puolilta sisustusta.

Marimekko Räsymatto

Pilkullinen Maija Louekarin suunnittelma Räsymatto-kuosi on rento ja pirteä lisä sisustukseen. Räsymatto sopii täydellisesti arjen hetkiin sekä tuomaan ripauksen leikkisyyttä juhlakattaukseen. Räsymatto kulhot, mukit ja tarjoiluastiat muodostavat näyttävän kokonaisuuden kattauksessa, jota voi helposti tasapainottaa yksivärisillä astioilla. Räsymatto-kuosista löytyy myös hauskoja keittiötekstiileitä kuten patalaput ja uunikinnas. Olohuoneen ja makuuhuoneen puolella kuosi tuo kivat vivahteet sisustustyynynä, kylpytakkina tai vaikkapa istuintyynynä.

Marimekko Siirtolapuutarha

Maija Louekarin suunnittelema kukkaloistoa ilmentävä kuosi tuo puutarhan lempeän tunnelman keskelle kodin sisustusta. Mustavalkoisen värimaailman lisäksi Siirtolapuutarha-kuosin tuotteita löytyy energisillä värivaihtoehdoilla, jotka tuovat lisää kesäistä väriä sisustukseen.

Marimekko Lokki

Marimekko Lokki-kuosia koristaa Maija Isolan suunnittelema aaltomainen kuvio, joka tuo kivaa rytmiä sisustukseen esimerkiksi verhoina. Lokki-kuosi sopii loistavasti myös kylpyhuoneen puolella pyyhkeissä tai kosmetiikkapussina. Hempeitä aaltoja sisustukseen voit tuoda myös kuosin Pikku Lokki istuintyynyllä.

Marimekko Ruudut

Ruudut-kuosi yhdistää kollaasimaisesti eri suunnittelijoiden luomia kuoseja, jotka yhdistyvät persoonalliseksi kokonaisuudeksi mm. kuosisarjan tarjoiluastioissa ja tekstiileissä. Näyttävä ja abstrakti kuosi tuo vivahteikkaan lisän mihin tahansa sisustukseen.