Joka vuosi joulu tulee ja menee ohi yhtä nopeasti. Kannattaa siis aloittaa joulun tunnelmointi hyvissä ajoin. Voit aloittaa joulujuhlan odottamisen vaikkapa pelkällä joulukuusella ja pihalle laitettavilla kausivaloilla. Mikäli et halua kerralla koristella joulukuusta täyteen loistoonsa, voit lisätä siihen koristeita joka viikko hieman lisää, jolloin juhlatunnelma nousee viikko viikolta.

Jennan kodin olohuoneessa oleva joulukuusi näyttäytyy todella upeana. Oksien huurteinen valkoinen pinta sopii täydellisesti sisustuksen vaaleaan ilmeeseen, jonka keskipisteenä komeilee moderni valkoinen takka.

Huomaa myös lasisella Gubi Pedrera sohvapöydällä olevat kauniit koriste-esineet. Kromiset Stoff Nagel kynttilänjalat sopivat täydellisesti tyyliin. Valkoista värimaailmaa täydentävät pehmeä rahi ja sen päällä lämpöä tuovat talja.

Polttopuiden säilytykseen on löytynyt siro ja huomaamaton Mixrack säilytysteline, jossa voi puiden lisäksi säilyttää myös paljon muita tavaroita.

Kuva @jennanniina_ / Instagram

Sisustukseen liittyvät tuotteet
Inspiroidu sisustuksista

Joulu tulee olohuoneen sisustukseen

Joka vuosi joulu tulee ja menee ohi yhtä nopeasti. Kannattaa siis aloittaa joulun tunnelmointi hyvissä ajoin. Voit aloittaa joulujuhlan odottamisen vaikkapa pelkällä joulukuusella.

Talven ja joulun tunnelmaa sisustuksessa

Todella tunnelmallinen sisustus, jossa talven valkoiset yksityiskohdat pääsevät näyttävästi esiin.

Graafiset yksityiskohdat sisustuksessa

Sisustuksen tunnelma voi syntyä monenlaisista asioista. Materiaalit, värisävyt, muodot ja yksityiskohdat ratkaisevat tilassa vallitsevan tunnelman.

Talvinen valo tulvii sisustukseen

Varsinkin alkutalvi pitää sisällään pitkiä harmaita päiviä ja auringonvalo on vähissä. Lumen myötä sisustus täyttyy yhtäkkiä kuitenkin valosta.