Sisustuksen tunnelma voi syntyä monenlaisista asioista. Materiaalit, värisävyt, muodot ja yksityiskohdat ratkaisevat tilassa vallitsevan tunnelman.

Tämän kodin olohuoneen sohvanurkkaus näyttää todella kutsuvalta ja viihtyisältä. Vaalea sohva on saanut kaverikseen pehmeitä tyynyjä, joiden sävyt vaihtelevat valkoisesta lähes mustaan. Yhden tyynyn kohokuviointi yhdistyy kauniisti seinällä olevan taulun graafiseen ilmeeseen. Pieni säilytyskori tarjoaa sopivan säilytystilan vilteille, etteivät ne jää lattialle lojumaan.

Vaaleat verhot eivät sinällään tuo värimaailmaan lisäeloa, mutta toisaalta niiden tekstuuri ja pehmeys tuo tärkeän lisän kokonaisuuteen. Nurkkaan sijoitettu säädettävä seinävalaisin on myös mainio valinta.

Näin joulun lähestyessä sohvan reunalle ovat eksyneet myös talokyntteliköt ja pienet mustat kuuset.

Kuva @henkunkoti / IG

Sisustukseen liittyviä tuotteita
Inspiroidu sisustuksista

Joulu tulee olohuoneen sisustukseen

Joka vuosi joulu tulee ja menee ohi yhtä nopeasti. Kannattaa siis aloittaa joulun tunnelmointi hyvissä ajoin. Voit aloittaa joulujuhlan odottamisen vaikkapa pelkällä joulukuusella.

Talven ja joulun tunnelmaa sisustuksessa

Todella tunnelmallinen sisustus, jossa talven valkoiset yksityiskohdat pääsevät näyttävästi esiin.

Graafiset yksityiskohdat sisustuksessa

Sisustuksen tunnelma voi syntyä monenlaisista asioista. Materiaalit, värisävyt, muodot ja yksityiskohdat ratkaisevat tilassa vallitsevan tunnelman.

Talvinen valo tulvii sisustukseen

Varsinkin alkutalvi pitää sisällään pitkiä harmaita päiviä ja auringonvalo on vähissä. Lumen myötä sisustus täyttyy yhtäkkiä kuitenkin valosta.